Install this webapp on your device: tap and then Add to homescreen.

ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΣΤΑ
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

Τι είναι το digital marketing?

Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει το μάρκετινγκ σε άτομα που χρησιμοποιούν ηλεκτρονικές συσκευές συνδεδεμένες στο Διαδίκτυο, δηλαδή υπολογιστές, smartphone και tablet. Το ψηφιακό μάρκετινγκ εστιάζει σε κανάλια όπως μηχανές αναζήτησης, κοινωνικά μέσα, email, ιστότοπους και εφαρμογές για σύνδεση με προοπτικές και πελάτες.

Τι κάνει ένας digital marketer?

Το ψηφιακό μάρκετινγκ έχει εξελιχθεί σε σημείο όπου ένα τεράστιο φάσμα ειδικών συμβουλεύονται με μάρκες για την ανάπτυξη αποτελεσματικών στρατηγικών ή την εφαρμογή προγραμμάτων. Εάν είστε νέοι στο ψηφιακό μάρκετινγκ ή δεν έχετε εμπειρία ή πόρους, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να προσλάβετε έναν έμπειρο και ευέλικτο σύμβουλο ψηφιακού μάρκετινγκ.

Θα επωφεληθεί η επιχείρησή μου από το digital marketing?

Σίγουρα. Αν και εταιρείες σε πολλές επιχειρηματικές κατηγορίες συνεχίζουν να προσεγγίζουν το ψηφιακό μάρκετινγκ με σκεπτικισμό, η αποφυγή του ψηφιακού μάρκετινγκ αρνείται την πρόσβαση της επιχείρησής σας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η πλειονότητα των καταναλωτών στρέφεται στην πρώτη και όλες τις ώρες της ημέρας.

Ποιό είναι το μεγαλύτερο σφάλμα που κάνουν οι digital marketers ?

Κομπάζουν για τα επιτεύγματά τους. Ναι, φυσικά, ο πρωταρχικός στόχος του μάρκετινγκ είναι η δημιουργία δυνητικών πελατών. Ωστόσο, στην εποχή των ψηφιακών μέσων μια επικεντρωμένη στο brand πωλήσεις προσεγγίζει το ενδιαφέρον για την εταιρεία σας. Κάντε το μάρκετινγκ σας επικεντρωμένο στον πελάτη.

Δεύτερο μεγαλύτερο λάθος: Πολύ συχνά, οι digital marketers ξεκινούν και σταματούν. Πρέπει να συνεισφέρετε μια σταθερή ροή περιεχομένου στα κανάλια που χρησιμοποιείτε.

Πόσο συχνά πρέπει να ενημερώνω τον Ιστότοπό μου?

Οι ιστότοποι που παραμένουν για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς ενημερώσεις και νέο περιεχόμενο είναι απίθανο να αποδώσουν καλά ή να υποστηρίξουν χρήσιμους στόχους ψηφιακού μάρκετινγκ. Αν και ένας στατικός ιστότοπος χαρακτηρίζεται τεχνικά ως ιστότοπος, πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από ένα ψηφιακό φυλλάδιο που παράγει ελάχιστους ή καθόλου δυνητικούς πελάτες.

Τι Πρέπει να γνωρίζω για τις φορητές συσκευές ?

Mobile phones are the most used technology in the world. Most of your prospects spend the majority of their media time—and hours—using a smartphone. Mobile marketing focuses on mobile strategies like messaging, mobile applications, and mobile websites. A brand that ignores mobile marketing is doomed.

Τι είναι το content marketing?

Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι η δημιουργία και διανομή εκπαιδευτικών ή / και ψυχαγωγικών στοιχείων πληροφοριών με σκοπό τη δημιουργία αναγνωρισιμότητας επωνυμίας, επισκεψιμότητας, δυνητικών πελατών και πωλήσεων. Το περιεχόμενο μάρκετινγκ είναι γενικά δωρεάν και δεν προωθεί ρητά την επωνυμία σας όπως θα έκανε μια διαφήμιση.

Τι περιλαμβάνει η στρατηγική δημιουργίας content marketing ?

Μια στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου είναι ένα σχέδιο για τη δημιουργία κοινού. Τα στοιχεία της στρατηγικής μάρκετινγκ περιεχομένου περιλαμβάνουν τον καθορισμό στόχων, προσωπικών προσώπων, μια πρόταση αξίας, μια δήλωση αποστολής μάρκετινγκ περιεχομένου, έναν χάρτη ταξιδιού αγοραστή και τα σχέδια για τη δημιουργία, την προώθηση και την ανάλυση της απόδοσης των περιουσιακών στοιχείων και των προγραμμάτων μάρκετινγκ περιεχομένου.

Χρειάζομαι blog?

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τα κοινωνικά μέσα, η αναζήτηση και άλλα στοιχεία του ψηφιακού σας μάρκετινγκ θα εξαρτηθούν από την παροχή χρήσιμου περιεχομένου. Αν και τα καταστήματα βίντεο, τα podcast και οι γκαλερί μέσων παρουσιάζουν άλλες επιλογές, ένα ιστολόγιο είναι μακράν η πιο χρησιμοποιημένη τακτική για τη διανομή περιεχομένου μάρκετινγκ σε ένα κανάλι στο οποίο έχετε τον πλήρη έλεγχο.

Τι περιεχόμενο πρέπει να δημιουργήσουμε ?

Δεν υπάρχει καμία συνολική απάντηση σε αυτήν την ερώτηση, εκτός από το να πούμε ότι πρέπει να δημιουργήσετε περιεχόμενο που οι αγοραστές θα το βρουν σχετικό και χρήσιμο. Οι κορυφαίοι υποψήφιοι περιλαμβάνουν αναρτήσεις ιστολογίου, άρθρα, ebook, infographics, microsites, βίντεο, μαθήματα, μελέτες περιπτώσεων, ενημερωτικά δελτία, οπτικά και διάφορες μορφές διαδραστικού περιεχομένου.

Τι είναι το SEO?

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι η διαδικασία χρήσης τακτικών επιτόπιων και εκτός ιστότοπου για να βοηθήσετε στην παρουσίαση περιεχομένου από μια μηχανή αναζήτησης. Έγινε καλά, η πρακτική αυξάνει την ποσότητα και την ποιότητα της επισκεψιμότητάς σας.

Γιατί το SEO είναι σημαντικό ?

Η πλειονότητα της διαδικτυακής επισκεψιμότητας δημιουργείται από αναζήτηση και εκείνες που προέρχονται από αναζήτηση έχουν μεγαλύτερο βαθμό εμπορικής πρόθεσης από τα περισσότερα άλλα κανάλια.

 

Τι είναι το τοπικό SEO?

Το τοπικό SEO είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης των διαδικτυακών ιδιοτήτων σας για τη δημιουργία επισκεψιμότητας από αναζητήσεις βάσει τοποθεσίας. Βοηθά τις επιχειρήσεις να προωθούν προϊόντα και υπηρεσίες σε τοπικούς πελάτες όταν τα χρειάζονται.

Τι καθορίζει την κατάταξη των μηχανών αναζήτησης;

Αυτή η ερώτηση είναι η πηγή ατελείωτης κερδοσκοπίας και συζήτησης επειδή εταιρείες μηχανών αναζήτησης όπως η Google δεν θα απαντήσουν. Οι ειδικοί συμφωνούν γενικά ότι οι βαθμολογίες βασίζονται στη συνάφεια και την εξουσία, αλλά οι παράγοντες που τους καθορίζουν είναι πολλοί - και ασυνεπείς. Ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί μια υψηλή κατάταξη μηχανών αναζήτησης είναι να δημιουργήσετε μια από τις πιο λεπτομερείς ιστοσελίδες που είναι δυνατές για μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί ή θέμα.

Τι είναι το PPC/CPC?

Σημαίνει πληρωμή ανά κλικ. Ουσιαστικά, είναι ένας τρόπος αγοράς επισκεψιμότητας ιστού. Οι διαφημιζόμενοι πληρώνουν τέλος κάθε φορά που κάνουν κλικ σε μία από τις διαφημίσεις τους. Η διαφήμιση μηχανών αναζήτησης είναι η πιο δημοφιλής μορφή της PPC, ωστόσο πολλά κανάλια συμπεριλαμβανομένου του Facebook προσφέρουν τώρα μοντέλα διαφημίσεων PPC.

Τι είναι το περιεχόμενο που υποστηρίζεται (spomsored);

Μπορεί να θυμάστε διαφημιστικά μηνύματα, δηλαδή περιεχόμενο περιεχομένου που έχει πληρώσει ένας διαφημιζόμενος. Το περιεχόμενο των χορηγιών είναι ένας σύγχρονος συγγενής. Το περιεχόμενο δημοσιεύεται για λογαριασμό χορηγού. Τείνει να είναι εγγενές σε μορφή. Και το δημιουργικό του μπορεί να δημιουργηθεί από τον εκδότη ή την επωνυμία. Πολλοί εκδότες έχουν δημιουργήσει τμήματα αφιερωμένα στη συγγραφή και το σχεδιασμό περιεχομένου με χορηγία - από άρθρα σε βίντεο, γραφήματα και μικροσίτες.

Τι είναι το μάρκετινγκ απόδοσης (performance)?

Το μάρκετινγκ απόδοσης επικεντρώνεται σε προγράμματα στα οποία πληρώνετε για απόδοση, δηλαδή όταν πραγματοποιούνται συγκεκριμένες ενέργειες όπως κλικ, δυνητικοί πελάτες ή πωλήσεις. Ο στόχος είναι η επίτευξη μετρήσιμων μετατροπών. Οι καμπάνιες μάρκετινγκ απόδοσης πραγματοποιούνται σε ψηφιακά περιβάλλοντα, οπότε είναι σημαντικό να έχετε ακριβή εργαλεία παρακολούθησης.

Χρειαζόμαστε video?

Ο λόγος που οι έμποροι λατρεύουν το βίντεο είναι ότι οι καταναλωτές στο Διαδίκτυο το λατρεύουν. Πάνω από ένα δισεκατομμύριο ώρες βίντεο καταναλώνεται στο YouTube κάθε μέρα. Το βίντεο είναι μια ευέλικτη και ελκυστική μορφή περιεχομένου. Είναι εύκολο να κάνετε κοινή χρήση σε πολλές πλατφόρμες. Τα smartphone και η ψηφιακή επεξεργασία έχουν καταστήσει πολύ πιο εύκολη τη δημιουργία βίντεο, επομένως οι δυνατότητες για υψηλή απόδοση επένδυσης είναι εξαιρετικές.

Τι είναι τα keywords?

Οι λέξεις-κλειδιά είναι οι λέξεις και οι φράσεις που χρησιμοποιούν οι ερευνητές - συνήθως με μηχανές αναζήτησης - για να βρουν σχετικές σελίδες, εικόνες, βίντεο ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία όταν αναζητούν απαντήσεις, γνώσεις, προϊόντα ή υπηρεσίες. Οι επαγγελματίες SEO λαμβάνουν υπόψη λέξεις-κλειδιά και τα θέματα που προτείνουν κατά τη βελτιστοποίηση περιεχομένου για αναζήτηση.

Πώς μπορώ να αναφερθώ και να συνδεθώ σε άλλους ιστότοπους?

Μπορείτε να ακολουθήσετε μια ποικιλία στρατηγικών για να κερδίσετε αναφορές και συνδέσμους. Οι τρεις πιο παραγωγικοί είναι πιθανό να είναι: (1) Ασφαλείς ευκαιρίες για να γράψετε θέσεις επισκεπτών σε ιστολόγια με επιρροή (2) Δημιουργία σχέσεων με επιρροές στον κλάδο σας και (3) Δημιουργήστε και προωθείτε με συνέπεια περιεχόμενο που αξίζει αναφορές και συνδέσμους.

Τι είναι η εγγενής διαφήμιση (native)?

Η εγγενής διαφήμιση είναι μια μορφή πληρωμένων μέσων όπου οι διαφημίσεις ταιριάζουν με τη μορφή της πλατφόρμας στην οποία τοποθετούνται. Ενώ οι διαφημίσεις της PPC και των κοινωνικών μέσων θεωρούνται τεχνικά ως εγγενείς διαφημίσεις, οι περισσότερες εγγενείς διαφημίσεις είναι άρθρα που δημοσιεύονται ή προωθούνται σε ιστότοπους σύνταξης. Η εγγενής διαφήμιση έχει αυξηθεί σταθερά επειδή (1) δεν αγνοείται όπως οι διαφημίσεις προβολής και (2) δεν φιλτράρεται από προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Τι είναι το εισερχόμενο μάρκετινγκ (inbound)?

Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση πρέπει να παραδοθεί στο HubSpot, την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την εφεύρεση του όρου. "Το εισερχόμενο μάρκετινγκ επικεντρώνεται στην προσέλκυση πελατών μέσω σχετικού και χρήσιμου περιεχομένου και προστιθέμενης αξίας σε κάθε στάδιο του ταξιδιού αγοράς των πελατών σας. Οι δυνητικοί πελάτες σας βρίσκουν μέσω καναλιών όπως ιστολόγια, μηχανές αναζήτησης και κοινωνικά μέσα." Δημιουργώντας περιεχόμενο σχεδιασμένο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και των αναγκών των ιδανικών πελατών σας, προσελκύετε εξειδικευμένες προοπτικές και χτίζετε εμπιστοσύνη και αξιοπιστία για την επιχείρησή σας.

Τι είναι το μάρκετινγκ βάσει δεδομένων (data-driven)?

DΤο μάρκετινγκ που βασίζεται στο ata αναφέρεται στην ύπαρξη στρατηγικών και διαδικασιών για την αξιοποίηση δεδομένων για να αποκτήσει βαθύτερη εικόνα για το τι θέλουν οι πελάτες. Όταν καταλαβαίνετε ποιος, τι, πού, πότε και γιατί πώς οι καταναλωτές ανταποκρίνονται στις προσπάθειές σας για μάρκετινγκ, έχετε την εξουσία να λαμβάνετε καλύτερες αποφάσεις και να ενισχύετε και να εξατομικεύετε περαιτέρω την εμπειρία των πελατών.

Πως θα ωφεληθώ από τα Google Analytics ?

Το Google Analytics είναι μια δωρεάν πλατφόρμα ανάλυσης ιστότοπων που σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες βρίσκουν και χρησιμοποιούν τον ιστότοπό σας. Με το Google Analytics, μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοση επένδυσης (ROI) για το διαδικτυακό μάρκετινγκ και να ελέγχετε σημαντικές μετρήσεις για τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων. Το μεγαλύτερο μέρος του Google Analytics κατηγοριοποιεί τα δεδομένα σε απόκτηση, συμπεριφορά και μετατροπές.

Χρειάζεστε Βοήθεια; Καλέστε μας στο +30 690 6848 123

Μπορείτε να πατήσετε στο εικονίδιο και να μας καλέσετε από τη φορητή σας συσκευή.

Επικοινωνία

Τ: +30 690 6848 123
Διεύθυνση: Χρ, Παπαδήμα 17
Θεσσαλονίκη, 54629

Δεχόμαστε πληρωμές με:

Secured by PayPal

Κατηγορίες Υπηρεσιών

Και να μην Χανόμαστε !

Μείνετε ενημερωμένοι για τις προσφορές μας & τα νέα μας.