Install this webapp on your device: tap and then Add to homescreen.

_ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ_

Πολιτική απορρήτου

Εισαγωγή
Η Πολιτική Απορρήτου έχει σκοπό να σας βοηθήσει να κατανοήσετε για ποιόν λόγο συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και πως τα χρησιμοποιούμε. Ελπίζουμε ότι όλοι θα αφιερώσετε χρόνο να τη διαβάσετε προσεκτικά.

Η πολιτική αυτή σχετίζεται με όλους εσάς που αγοράζετε και χρησιμοποιείτε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας μέσω των σημείων πώλησης μας (καταστήματα), μέσω τηλεφώνου, εφαρμογών ή μέσω του ιστότοπου μας.

Ποιοι είμαστε
Η teemwiz.eu είναι εταιρεία (εφεξής η "Εταιρεία") με:

ΕΔΡΑ: Θεσσαλονίκη

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 690 6848 123

Η δική σας ασφάλεια
Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, μας εμπιστεύεστε τα δεδομένα σας. Γι’ αυτόν τον λόγο σας έχουμε ως προτεραιότητα, ακούμε και λαμβάνουμε υπόψη τη γνώμη και τις επιθυμίες σας, έτσι ώστε να κατανοήσουμε τις προσδοκίες σας και να διασφαλίσουμε ότι αυτές αντικατοπτρίζονται στις επιχειρηματικές μας αποφάσεις. Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη σας.

Η Πολιτική Απορρήτου της Εταιρείας μας περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το πότε και το γιατί συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, με ποιον τρόπο τα χρησιμοποιούμε και τα επεξεργαζόμαστε, για πόσο χρονικό διάστημα τα διατηρούμε και τέλος, κάτω από ποιους όρους μπορούμε να τα μοιραστούμε με άλλους.

Συλλογή δεδομένων
Όταν επισκέπτεστε ένα από τα σημεία πώλησης μας, σας ζητάμε να μας παρέχετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με εσάς.

Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν:
Προσωπικά δεδομένα όπως όνομα, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου και άλλα στοιχεία επικοινωνίας. Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται κατά την αγορά ενός προϊόντος ή με την πρώτη εγγραφή σας στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας, π.χ. όταν κάνετε μια έρευνα αγοράς
Πληροφορίες λογαριασμού, όπως όνομα χρήστη και άλλα αναγνωριστικά ή διαπιστευτήρια που χρησιμοποιούνται για την πρόσβαση σας στις υπηρεσίες μας στο διαδίκτυο.
Πληροφορίες συσκευής.
Διεύθυνση IP και δεδομένα Cookies.
Τοποθεσία.
Περιπτώσεις στις οποίες σας ζητάμε να μας παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα:
Όταν αγοράζετε προϊόντα απ’ ευθείας από την εταιρία μας ή μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου (call center).
Όταν εγγράφεστε για να χρησιμοποιήσετε τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας.
Όταν ζητάτε να λάβετε ενημερώσεις σχετικά με προωθητικές ενέργειες μάρκετινγκ.
Όταν υποβάλλετε αιτήματα.

Πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα
Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, όταν πρόκειται να συνάψουμε μία σύμβαση μαζί σας ή για συγκεκριμένους σκοπούς, μεταξύ άλλων όπως:
επεξεργασία παραγγελιών και πληρωμών για προϊόντα και υπηρεσίες που έχετε αγοράσει ή για επιστροφή χρημάτων.
προωθητικές ενέργειες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ή με υπηρεσίες που προσφέρουν οι συνεργάτες μας και που πιστεύουμε ότι πιθανόν να σας ενδιαφέρουν, σε περίπτωση που έχουμε λάβει την συγκατάθεση σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, εφόσον μας έχετε δώσει τη συγκατάθεση σας για τα ακόλουθα:
ενημέρωση πότε ένα προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο
να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γραπτού μηνύματος σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, προσφορές, προωθήσεις ή ειδικές εκδηλώσεις.
για την τυχόν ανταμοιβή σας, στο πλαίσιο συμμετοχής στα προγράμματα επιβράβευσης της Εταιρείας.

Έννομο συμφέρον
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, όπου είναι απαραίτητο βάσει των νόμιμων συμφερόντων μας ως επιχείρηση για τους ακόλουθους σκοπούς:
να παρέχουμε υποστήριξη στους πελάτες μας, να απαντάμε και να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με τα αιτήματα σας
να απαντάμε σε ερωτήσεις, παράπονα, απαιτήσεις και σχόλια
να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με τις παραγγελίες, τις αγορές ή τους λογαριασμούς σας
να σας παρέχουμε υλικό που σας ενδιαφέρει και να κάνετε πλοήγηση στους ιστότοπους μας
να ενημερώνεστε για προωθητικές ενέργειες (στις οποίες βασιζόμαστε στη συγκατάθεση σας), π.χ. να προσαρμόζουμε τις επικοινωνίες ή να στέλνουμε στοχευμένα μηνύματα μέσω των κοινωνικών δικτύων και πλατφόρμες τρίτων
να διεξάγουμε κάποιες αναλύσεις δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας των καταναλωτών, της ανάλυσης των τάσεων και της οικονομικής ανάλυσης
να λειτουργούμε, να αξιολογούμε και να βελτιώνουμε τις δραστηριότητες μας, συμπεριλαμβανομένων της ανάπτυξης νέων προϊόντων και υπηρεσιών, τον προσδιορισμό της αποτελεσματικότητας των πωλήσεων, του μάρκετινγκ και των διαφημιστικών προσπαθειών μας, ανάλυση και βελτίωση των προϊόντων, των προσφορών, των προωθητικών ενεργειών και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών και άλλων τεχνολογιών
να συμμορφωνόμαστε με τα αιτήματα σας σε σχέση με την άσκηση των δικαιωμάτων σας (για παράδειγμα, όταν μας ζητήσετε να μην επικοινωνήσουμε μαζί σας για σκοπούς μάρκετινγκ, θα διατηρήσουμε αυτό το αρχείο στις λίστες κατάργησης προκειμένου να μπορέσουμε να συμμορφωθούμε με το αίτημα σας)
να χρησιμοποιήσουμε ή να αποκαλύψουμε προσωπικά σας δεδομένα (για παράδειγμα σε σχέση με έρευνα από δημόσια αρχή), όπου έχουμε νόμιμο δικαίωμα ή καθήκον
να διατηρούμε το δικαίωμα επικοινωνίας μαζί σας αναφορικά με ληξιπρόθεσμες οφειλές είτε απευθείας είτε μέσω τρίτων συνεργατών
για την προστασία, τον εντοπισμό και την πρόληψη απάτης και άλλων εγκληματικών ενεργειών, αξιώσεων και άλλων υποχρεώσεων
για την ασφάλεια δικτύων και πληροφοριών, προκειμένου να λάβουμε μέτρα για την προστασία των πληροφοριών σας από απώλεια, ζημιά, κλοπή ή μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Συμμόρφωση με νομικές υποχρεώσεις
Θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις, όπως:
να σας εντοπίσουμε όταν επικοινωνείτε μαζί μας
να επαληθεύσουμε την ακρίβεια των δεδομένων που διατηρούμε για εσάς
να βοηθήσουμε δημόσια αρχή, π.χ. αστυνομία.

Για το δικό σας «όφελος»
Θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για το δικό σας «όφελος» για παράδειγμα:
μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας εάν υπάρχει πιθανός κίνδυνος για την ασφάλεια σας από κάποιο προϊόν που αγοράσατε
χρησιμοποιούμε αυτοματοποιημένες πληροφορίες για σκοπούς όπως:
εξατομίκευση της εμπειρίας των επισκεπτών μας στις υπηρεσίες μας μέσω διαδικτύου
παροχή υλικού (συμπεριλαμβανομένη και της διαφήμισης) προσαρμοσμένο στο δικό σας ενδιαφέρον και στο τρόπο με τον οποίο περιηγείστε στις υπηρεσίες μας μέσω διαδικτύου
τη σωστή διαχείριση της επιχείρησης μας.
Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να βοηθήσουμε στη διάγνωση τεχνικών προβλημάτων και προβλημάτων που σχετίζονται με τις υπηρεσίες μας, να διαχειριστούμε τις ηλεκτρονικές (διαδικτύου) υπηρεσίες, να εντοπίσουμε τους χρήστες των υπηρεσιών μας στο διαδίκτυο, να στοχεύσουμε στη διαφήμιση και να συγκεντρώσουμε δημογραφικές πληροφορίες για εσάς. Χρησιμοποιούμε αυτοματοποιημένες πληροφορίες για να καθορίσουμε τα πρότυπα χρήσης και τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας για να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ανάγκες σας.
Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που αποκτάμε για εσάς και με άλλους τρόπους, για τους οποίους σας ενημερώνουμε τη στιγμή που συλλέγονται τα δεδομένα σας, έτσι ώστε να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας για να καλύψουμε καλύτερα τις δικές σας ανάγκες.
Πώς μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα
Η Εταιρεία μπορεί να μοιράζεται προσωπικές πληροφορίες εντός του ομίλου και μόνον.

Οι πάροχοι υπηρεσιών μας
Συνεργαζόμαστε με παρόχους, προμηθευτές, ασφαλιστές και οργανισμούς, οι οποίοι μπορούν να επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα για λογαριασμό μας, αλλά με την προϋπόθεση ότι τηρούν τους κανόνες ασφαλείας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Μοιραζόμαστε μόνο πληροφορίες που τους επιτρέπουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε εμάς ή να διευκολύνουμε την παροχή των υπηρεσιών τους σε εσάς. Για παράδειγμα, ορισμένοι από τους παρόχους υπηρεσιών μας προβάλουν διαφημίσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας καθώς και για τα προϊόντα των συνεργατών μας, των προμηθευτών μας και τρίτων μερών. Με την προϋπόθεση ότι εσείς έχετε δώσει τη συγκατάθεση σας και αποδέχεστε να ενημερώνεστε για τις προωθητικές μας ενέργειες, ενδέχεται να δείτε διαφήμιση στο διαδίκτυο που έχουμε τοποθετήσει στους ιστότοπους που επισκέπτεστε ή στις διαδραστικές υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε.

Άλλοι οργανισμοί και άτομα
Μπορούμε σε ορισμένες περιπτώσεις να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε άλλους οργανισμούς. Για παράδειγμα:

Εάν μας ζητηθεί για παράδειγμα από μια δημόσια ή ρυθμιστική αρχή όπως η αστυνομία ή το υπουργείο εργασίας, τότε είμαστε υποχρεωμένοι με βάση τους κώδικες δεοντολογίας να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Μπορούμε να μοιραστούμε πληροφορίες με οργανισμούς πρόληψης κατά της απάτης για την αποφυγή πιθανών τέτοιων ενεργειών (π.χ. Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος)

Απαντώντας σε αιτήματα ατόμων (ή αντιπροσώπων τους) που επιδιώκουν να προστατεύσουν τα νόμιμα δικαιώματά τους ή τα δικαιώματα των άλλων.

Διεθνείς μεταφορές των προσωπικών σας δεδομένων
Δεν μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός ΕΟΧ

Marketing
Κατά την εγγραφή σας στο πελατολόγιο μας, τις πληροφορίες που μας παρέχετε τις χρησιμοποιούμε για διάφορους λόγους:
να σας ενημερώσουμε για τα τελευταία προϊόντα, υπηρεσίες ή προσφορές μας
να επικοινωνήσουμε μαζί σας εάν πρέπει να λάβουμε ή να σας παρέχουμε πρόσθετες πληροφορίες
να ελέγχουμε κάθε τόσο ότι είστε ικανοποιημένοι με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας στείλουμε μηνύματα μάρκετινγκ, εάν έχουμε τη συγκατάθεση σας ή συγκεκριμένο λόγο π.χ. να σας ενημερώσουμε για ανάκληση ενός προϊόντος που έχετε αγοράσει. Αν έχετε λοιπόν συναινέσει σε αυτό, αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω μίας ανάρτησης, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μηνυμάτων κειμένου, κοινωνικών μέσων. Επίσης μπορούμε να προωθήσουμε προϊόντα ή υπηρεσίες με ειδοποιήσεις και διαφημίσεις μέσω εφαρμογών. Αυτό συμβαίνει όταν έχουμε έναν επιχειρηματικό ή εμπορικό λόγο για να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας παρόλο που θα σας παρέχουμε πάντα την ευκαιρία να αντιταχθείτε στο μάρκετινγκ. Μπορεί να σας ζητήσουμε να επιβεβαιώσετε ή να ενημερώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, αν αγοράσετε νέα προϊόντα ή υπηρεσίες στο μέλλον. Θα σας ζητήσουμε επίσης να το κάνετε αυτό εάν υπάρξουν αλλαγές στη νομοθεσία, τη ρύθμιση ή τη δομή της επιχείρησης μας. Συγκεντρώνουμε στατιστικά στοιχεία σχετικά με το άνοιγμα των ηλεκτρονικών μηνυμάτων και τα κλικ χρησιμοποιώντας βιομηχανικές τεχνολογίες για να μας βοηθήσετε να παρακολουθούμε και να βελτιώνουμε τα ηλεκτρονικά μας ενημερωτικά δελτία. Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας σε γενικές αποστολές ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο κάτω μέρος οποιουδήποτε από τα ηλεκτρονικά μας μηνύματα.

Παρακαλώ σημειώστε ότι εάν αποχωρήσετε από τη λήψη μηνυμάτων μάρκετινγκ από εμάς, πιθανόν να συνεχίσουμε να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με τις συναλλαγές, το λογαριασμό σας, τις έρευνες πελατών και τους διαγωνισμούς που πιθανόν να έχετε εκφράσει ενδιαφέρον.

Τα Δικαιώματα σας
Σύμφωνα με το νόμο για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων έχετε τη δυνατότητα να μας ασκήσετε τα εξής δικαιώματα:

Πρόσβασης και Ενημέρωσης
Έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε πληροφορίες σχετικά με το ποια δεδομένα έχουμε συλλέξει, για ποιόν σκοπό τα έχουμε συλλέξει και για πόσο χρόνο θα τα διατηρήσουμε.

Διόρθωσης
Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διορθώσουμε τυχόν ανακριβείς πληροφορίες σχετικά με εσάς ή ακόμη να συμπληρώσουμε επιπλέον πληροφορίες για εσάς.

Περιορισμού και εναντίωσης επεξεργασίας
Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να περιορίσουμε ή και να αποκλείσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων εάν αμφισβητήσετε την ακρίβεια των πληροφοριών που διατηρούμε για εσάς, εάν αντιληφθείτε ότι επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας με παράνομο τρόπο ή εάν δεν θέλετε πλέον να λαμβάνετε προωθητικά μηνύματα για προϊόντα και υπηρεσίες μας.

Φορητότητας
Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε κάποιον άλλον οργανισμό για εσάς.

Διαγραφής
Τέλος, έχετε το δικαίωμα, να μας ζητήσετε γραπτώς να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα σας, όταν δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τον σκοπό που συλλέχθηκαν, εάν θελήσετε να αποσύρετε τη συναίνεση σας για την επεξεργασία αυτών και εάν τα δεδομένα σας υποβληθούν σε παράνομη επεξεργασία παραβιάζοντας τον κανονισμό περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

- Μέσω αποστολής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο: contact@teemwiz.eu
- Μέσω επιστολής στη διεύθυνση: Χρ. Παπαδήμα 17, Τ.Κ. 54629, Θεσσαλονίκη.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνάψει όλα τα απαραίτητα έγγραφα μαζί με την αίτηση σας. Το αίτημα σας θα επεξεργαστεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της αίτησης, παρόλα αυτά, αυτό μπορεί να παραταθεί έως και δύο μήνες, όταν ένα αίτημα είναι πολύπλοκο ή πολυάριθμο.
Σημείωση: Σας ενημερώνουμε ότι η υποβολή του αιτήματος γίνεται δωρεάν. Εντούτοις, ένα «εύλογο τέλος» μπορεί να εφαρμοστεί όταν ένα αίτημα είναι προφανώς αβάσιμο ή υπερβολικό, ιδίως αν είναι επαναλαμβανόμενο.

Πόσο καιρό διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα
Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα είστε πελάτης μας.. Αφού σταματήσετε να είστε πελάτης, ενδέχεται να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για διάστημα έως και 7 ετών μετά την τελευταία σας αγορά κατά την οποία χρησιμοποιήσαμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Μπορούμε όμως να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για περισσότερο από 7 χρόνια, αν δεν μπορούμε να τα διαγράψουμε για νομικούς, φορολογικούς ή τεχνικούς λόγους. Επιπλέον, δεν διατηρούμε προσωπικές πληροφορίες σε αναγνωρίσιμη μορφή για μεγαλύτερο διάστημα από αυτό που είναι απαραίτητο. Τέλος, θα διατηρούμε τα δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα έχουμε ενεργή συναίνεση για τους λόγους που έχει δοθεί.

Μέτρα ασφαλείας
H TeemWiz λαμβάνει τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών από απώλεια, καταστροφή και οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση από τρίτους.

Σύνδεσμοι σε άλλους ιστότοπους
Οι ιστότοποι μας ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που εκτελούνται από άλλους οργανισμούς, τους οποίους δεν ελέγχουμε. Σε περίπτωση που οδηγηθείτε μέσω τους ιστότοπου μας σε ιστότοπο τρίτου, σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε τις δηλώσεις απορρήτου τους.

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Χρησιμοποιούμε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook, YouTube & Instragram. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να ανακτηθούν δεδομένα. Εάν είστε συνδεδεμένοι σε ένα από αυτά, το δίκτυο μπορεί να αντιστοιχίσει την επίσκεψη σας στον ιστότοπο με τον λογαριασμό χρήστη. Εάν είστε χρήστης ενός κοινωνικού δικτύου και δεν θέλετε να συνδυάζονται τα δεδομένα που ανακτώνται από την επίσκεψη σας στους ιστότοπους μας, πρέπει πριν την είσοδο σας σε αυτούς να αποσυνδεθείτε πρώτα από το κοινωνικό σας δίκτυο.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Εάν έχετε μια ερώτηση ή μια καταγγελία σχετικά με την πολιτική αυτή, τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, επικοινωνήστε μαζί μας:

Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείο στη διεύθυνση: contact@teemwiz.eu
Μέσω ταχυδρομείου στη διεύθυνση: Χρ. Παπαδήμα 17, Τ.Κ. 54629, Θεσσαλονίκη.

Παράπονα στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων
Έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (www.dpa.gr) για οτιδήποτε σχετικό με την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων

Αλλαγές στην πολιτική
Είναι πιθανόν να αναθεωρήσουμε αυτή την πολιτική δημοσιεύοντας μια ενημερωμένη έκδοση στον ιστότοπό μας ή επικοινωνώντας μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η παρούσα πολιτική έχει αναθεωρηθεί στις 19/09/2019.

Αυτόματη συλλογή πληροφοριών
Η εφαρμογή μπορεί να συλλέξει ορισμένες πληροφορίες αυτόματα, συμπεριλαμβανομένου του τύπου της κινητής συσκευής που χρησιμοποιείτε, το μοναδικό αναγνωριστικό συσκευής, τη διεύθυνση IP της κινητής συσκευής σας, το λειτουργικό σύστημα του κινητού σας, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης στο Internet που χρησιμοποιείτε, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το τρόπο που χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή.

Μπορούν τρίτοι να δουν ή / και να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες που λαμβάνονται από την εφαρμογή;

Ναι. Θα μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τρίτους μόνο με τους τρόπους που περιγράφονται σε αυτή τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Μπορούμε να αποκαλύψουμε από των χρήστη παρεχόμενες πληροφορίες καθώς και αυτόματα συλλεγόμενες Πληροφορίες:

όπως απαιτείται από το νόμο, πχ. για τη συμμόρφωση με κλήτευση, ή παρόμοια νομική διαδικασία.
όταν πιστεύουμε καλόπιστα ότι η αποκάλυψη είναι απαραίτητη για την προστασία των δικαιωμάτων μας, προστατεύουν την ασφάλειά σας ή την ασφάλεια άλλων, τη διερεύνηση απάτης ή να ανταποκριθούμε στο αίτημα της κυβέρνησης.
με τους αξιόπιστους παρόχους υπηρεσιών που εργάζονται για λογαριασμό μας, δεν έχουν ανεξάρτητη χρήση των πληροφοριών που αποκαλύπτετε σε αυτούς, και έχουν συμφωνήσει να τηρούν τους κανόνες που ορίζονται στην παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.
αν η εταιρεία ανάπτυξης της εφαρμογής εμπλέκεται σε συγχώνευση, εξαγορά, ή την πώληση όλων ή μέρους των περιουσιακών της στοιχείων, θα ειδοποιηθείτε μέσω e-mail ή / και εμφανή ειδοποίηση στην ιστοσελίδα μας για οποιαδήποτε αλλαγή στην ιδιοκτησία ή χρήση των εν λόγω πληροφοριών, καθώς και τις όποιες επιλογές που μπορεί να έχετε σχετικά με αυτές τις πληροφορίες.

Ποια είναι τα δικαιώματά εξαίρεσης - κατάργησης;
Μπορείτε να σταματήσετε την συλλογή πληροφοριών από την εφαρμογή εύκολα με την απεγκατάσταση της εφαρμογής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις τυπικές διαδικασίες απεγκατάστασης που είναι διαθέσιμες στην κινητής συσκευής σας. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να εξαίρεση - κατάργηση, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πολιτική διατήρησης δεδομένων - Διαχείριση Πληροφοριών
Θα διατηρήσουμε τα δεδομένα χρήστη που παρέχεται για όσο χρονικό διάστημα μπορεί να χρησιμοποιήσετε την Εφαρμογή και για ένα εύλογο χρονικό διάστημα στη συνέχεια. Θα διατηρήσουμε πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα έως και 24 μήνες. Αν θέλετε να διαγράψουμε δεδομένα που έχετε δώσει μέσω της εφαρμογής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 690 6848 123 και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρονικό διάστημα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι ορισμένα ή όλα τα παρεχόμενα από των χρήστη δεδομένα μπορεί να είναι απαραίτητα προκειμένου η εφαρμογή για να λειτουργήσει σωστά.

Παιδιά
Δεν χρησιμοποιούμε την εφαρμογή για να ζητήσουμε εν γνώσει μας δεδομένα σε παιδιά ηλικίας κάτω των 13. Εάν ένας γονέας ή κηδεμόνας αντιληφθεί ότι το παιδί του/της μας έχει δώσει πληροφορίες χωρίς τη συγκατάθεσή τους, θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας. Θα διαγράψουμε τις πληροφορίες αυτές από τα αρχεία μας μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Ασφάλεια
Ανησυχούμε για τη διασφάλιση του απορρήτου των πληροφοριών σας. Παρέχουμε φυσικές, ηλεκτρονικές και διαδικαστικές διασφαλίσεις για την προστασία των πληροφοριών που επεξεργαζόμαστε και διατηρούμε . Για παράδειγμα, έχουμε περιορίσει την πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες σε εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους και εργολάβους οι οποίοι πρέπει να γνωρίζουν της πληροφορίες, προκειμένου να λειτουργήσουν, να αναπτύξουν ή να βελτιώσουν την Εφαρμογή μας. Πρέπει να γνωρίζετε ότι, αν και προσπαθούμε να παρέχουν εύλογη ασφάλεια για πληροφορίες που επεξεργάζονται και διατηρούν, κανένα σύστημα ασφαλείας δεν μπορεί να αποτρέψει όλες τις πιθανές παραβιάσεις ασφαλείας.

Αλλαγές
Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μπορεί να ενημερώνεται από καιρό σε καιρό για οποιοδήποτε λόγο. Θα σας ενημερώσουμε για τυχόν αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου μας, δημοσιεύοντας τη νέα Πολιτική Απορρήτου εδώ και θα σας ενημερώνουμε μέσω e-mail ή μήνυμα κειμένου. Σας συνιστούμε να συμβουλεύεστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων τακτικά για τυχόν αλλαγές, καθώς η συνεχιζόμενη χρήση θεωρείται έγκριση όλων των αλλαγών. Μπορείτε να ελέγξετε την ιστορία αυτής της πολιτικής, κάνοντας κλικ εδώ.

Η συγκατάθεσή σας
Με τη χρήση της εφαρμογής, συμφωνείτε με την επεξεργασία των πληροφοριών σας όπως ορίζεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου τώρα και όπως θα τροποποιηθεί από εμάς. Ως "Επεξεργασία", ορίζεται η χρήση των cookies σε συσκευή χειρός ,υπολογιστή με τη χρήση ή το άγγιγμα των πληροφοριών με οποιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβάνοντας, αλλά δεν περιορίζονται , τη συλλογή, αποθήκευση, διαγραφή, χρήση, συνδυασμό και τη γνωστοποίηση πληροφοριών, οι δραστηριότητες θα λάβουν χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εάν κατοικείτε εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών οι πληροφορίες σας θα μεταφερθούν, επεξεργαστούν και αποθηκευτούν εκεί σύμφωνα με τα πρότυπα προστασίας προσωπικών δεδομένων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Επικοινωνία

Τ: +30 690 6848 123
Διεύθυνση: Χρ, Παπαδήμα 17
Θεσσαλονίκη, 54629

Δεχόμαστε πληρωμές με:

Secured by PayPal

Κατηγορίες Υπηρεσιών

Και να μην Χανόμαστε !

Μείνετε ενημερωμένοι για τις προσφορές μας & τα νέα μας.