Ολοκληρώστε το Επαγγελματικό σας Προφίλ

Θα μείνετε σε ένα Συνηθισμένο … website ???

Πλήρης Σουίτα Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου

Real Estate-01

Διαχείριση Έργων

Real Estate-03

Αναλυτική Εμφάνιση στους Χάρτες

Real Estate-08

Διαχείριση Συνεργατών

Real Estate-06

Εντοπίζοντας τους Συνεργάτες σας

Συγκεντρώστε όλους τους συνεργάτες σας σε μία εφαρμογή και δημιουργήστε εξατομικευμένους λογαριασμούς για τον καθένα, συγκεντρώνοντας όλα τα Ακίνητα σε ένα κεντρικό Σημείο.

Βοηθήστε τους Πελάτες σας να Εντοπίσουν εύκολα και γρήγορα τους Συνεργάτες σας με όλα τους τα Ακίνητα & διευκολύνετε τους καθοδηγόντας τους χωρίς να χάνετε το χρόνο σας.

Real Estate-07

Αποκτήστε την Εφαρμογή, κερδίζοντας...

Διαχείριση Χαρτοφυλακίου

Έχετε στη διάθεσή σας ένα πλήρες διαχειριστικό πάνελ, και με μεγάλη ευκολία μπορείτε να δημιουργήσετε, να τροποποίησετε και να αναπτύξετε όλες τις παραμέτρους που σας είναι απαραίτητες, εύκολα και γρήγορα !!!

Διαχείριση Συνεργατών

Δημιουργήστε λογαριασμό για τον κάθε συνεργάτη σας εντός ή εκτός της εταιρίας σας ώστε να διαχειρίζεται όλα τα ακίνητα από μόνος του έχοντας στη διάθεσή του το σύνολο των, προς διάθεση, ακινήτων της εταιρίας

Ακίνητα ανά Συνεργάτη

Αυτόματα όλα τα ακίνητα κατηγοριοποιούνται ανά συνεργάτη, προσφέροντας στον επισκέπτη την πολυτέλεια να προβάλλει τους αγαπημένους του συνεργάτες με όλα τα στοιχεία τους διαθέσιμα για άμεση επικοινωνία μαζί τους

Προβολή σε χάρτες

Προβάλετε όλα σας τα ακίνητα σε χάρτες ομαδοποιώντας τα κατά περιοχή ή συνεργάτη ή και τα δύο μαζί, προβάλλοντας ταυτόχρονα φωτογραφίες των ακινήτων με τις τρέχουσες τιμές τους, σε πραγματικό χρόνο.

Διαχείριση Πελατών

Εύκολη διαχείριση πελατών καθώς και δυνατότητα οι δυνητικοί πελάτες να εισάγουν τα δικά τους ακίνητα στην πλατφόρμα σας έναντι κάποιας αμοιβής που τίθεται από εσάς, κερδίζοντας χρόνο και χρήμα από τις αυτοψίες

Αυτοματισμοί

Η Εφαρμογή είναι σχεδιασμένη σε περιβάλλον Laravel, εγκατεστημένη σε ταχύτατους server με απεριόριστη χωρητικότητα & απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. Οι πληρωμές είναι ενργοποιημένες με όλους τους απαραίτητους αυτοματισμούς.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ?

Στείλτε μας τις απορίες σας.

Φόρμα Επικοινωνίας

Copyright © TeemWiz 2022 - All Rights Reserved

E: contact @teemwiz.eu  ::  K: +30 690 6848 123  ::  T: +30 2310 555 295